FEMMI´s mission er at udbrede kendskabet til metoder, som hjælper kvinder 50+ med at bevare deres fysiske og psykiske velvære, så de kan fortsætte med at nyde livet langt op i alderdommen.
Det gør FEMMI blandt andet ved at udbrede femmigym metoden, som helbreder og lindrer de kropslige effekter af de naturlige livsfaser, overgangsalderen og menopause.

At være kvinde over 50 år er på mange måder vidunderligt

  • Du tør endelig være dig selv.
  • Du tager dig ikke mere så meget af hvad andre mener om dig.
  • Du har masser af livserfaringer og du har tilegnet dig viden indenfor mange områder.
  • Du er blevet modigere.
  • Børnene er blevet store (hvis du har nogen) og det giver mere personlig frihed.
  • Du står på tærsklen til at tage endnu et udviklingsmæssigt spring og blive den næste højere version af dig selv.

Der er bare lige et par forhindringer som skal klares først, før du kan nyde denne fase af livet og udnytte dit potentiale:
Du skal takle den (helt naturlige) kropslig fase, som forårsages af hormonelle forandringer i din krop. Den starter med overgangsalderen, som mærkes ved at menstruationerne bliver uregelmæssige for til sidst helt at stoppe. Når menstruationerne er helt stoppet er du i menopausen. Den varer, i sagens natur, resten af livet.

De negative kropslige og psykiske forandringer de livsfaser medfører, stjæler hvert år tusindvis af kvinders fysiske og psykiske velvære. Kvinden rammes både privat og arbejdsmæssigt, fordi det kræver overskudsenergi at være aktiv, at involvere sig – og ikke mindst at NYDE LIVET. Men de daglige udfordringer med at håndtere ubehaget stjæler både opmærksomhed og energi. 

I desperation lader horder af kvinder sig medicinere med hormonpræparater

Da årsagen til de kropslige ændringer i overgangsalderen hovedsagelig skyldes den nedsatte produktion af kvindelige kønshormoner i kvindens krop, behandles det medicinsk med hormontilskud. Resultatet er at RASKE kvinder i TUSINDVIS lader sig medicinere det meste af deres voksenliv:
– Først med p-piller for ikke at blive gravid.
– Derefter med hormon-tilskud for at mildne effekterne af pre-menopausen og menopausen.

De hormoner som tilføres medicinalprodukter er syntetiske og derfor er de ikke identiske med dem kroppen selv producerer. Indtagelse af syntetiske hormoner medfører ofte en række bivirkninger  – blandt andet kræft.

FEMMI præsenterer et alternativ – og det har kun positive bivirkninger

Du kan SELV stimulere østrogen-produktionen i din krop ved hjælp af en simpel Qigong øvelse (metoden er effektiv helt op i 90 års alderen).
Og det har INGEN bivirkninger.
Qigong har sine rødder i kinesisk medicin og kan spores flere tusinde år tilbage. Qigong udøves for at opbygge kroppens indre energi.

Læs mere om femmigym metoden.